Trends vastleggen voor SAB kappers

Van een klassiek kapsel tot een jaren tachtig hairdo of juist een hele moderne look. Iedere haarstylist van SAB kappers heeft haar eigen stijl en kracht. Het team ontwikkelt zich doorlopend om up-to-date te blijven. Zo ook begin mei, tijdens een brainstorm over stijlen en trends voor het nieuwe seizoen. Aan mij de eer om de ideeën uit de brainstorm op beeld vast te leggen.

Het leuke aan zo’n opdracht is om van tevoren erover na te denken en samen zo een creatief en origineel concept neer te zetten. Om beelden te creëren, die matchen met de ideeën van de haarstylistes. We hebben een setting gemaakt van een bank tegen een wand. In diezelfde setting zetten we verschillende sferen neer en maken we elke afzonderlijke stijl zichtbaar.

Als ondernemer moet je sterk zijn op meerdere vlakken en samenwerken voor vernieuwing. SAB kappers is daarvan een mooi voorbeeld. De kapperszaak wil vooruitstrevend zijn en gaat voor kwaliteit en authenciteit. Zo verzorgt SAB ook make-up, werkt ze samen met de tattooshop om de hoek en deze zomer opent ze een barbershop.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.