Opvallen

Video is een zeer effectieve manier om jouw product, dienst of vacature onder de aandacht te brengen.

Aantrekken

Video is op social media en jouw website een ijzersterk middel om leads te genereren of vertrouwen te kweken.

Uitleggen

De kracht van een duidelijk en bondig verhaal ondersteund door beelden en muziek, onze hersenen zijn er gek op.

Onze kracht

Bedrijfsmatige video of animatie vraagt meer dan alleen een mooie productie. Het effect van jouw investering wordt bepaald door de juiste samenhang tussen het concept, de productie en de campagne.

Bij BeeldenKracht komen marketingkennis, creativiteit en vakmanschap op een unieke wijze bij elkaar. Het is onze passie om voor jou de juiste vertaalslag te maken. Jouw doelstelling en het gewenste resultaat staan hierbij voorop. Indien wij denken geen toegevoegde waarde te kunnen bieden dan zullen wij dat eerlijk zeggen.

Hoe wij werken

Voor ons is samenwerken geen hit en run. Graag zijn wij jullie partner.  Wij verdiepen ons grondig in jullie markt en bedrijf. Een vereiste om samen in de roos te schieten. Wij gaan pas aan de slag indien wij elkaar helemaal begrijpen. Bij de start een verkeerde richting is immers tijdrovend en kostbaar.

Onze overtuiging

Jouw investering moet zich in meervoud terugverdienen. Wij geloven in de meervoudige inzet van door ons ontwikkelde producties. Onze films en animaties kunnen wij zeer efficiënt bewerken voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilm waarbij wij direct een aantal pakkende “leaders” , “bumpers” of “content” voor social media, jouw website en klantpresentaties maken.

Tevreden klanten zijn de kern van ons bestaan. Graag zetten wij met jou de volgende stap tot kennismaking.

Gegevens

Edward Van Lunsen


Jeroen Woudenberg
Johan van Omme

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.